Регистрация

Задушена наденица от алигатор с опашки от лангуста

Автор:
Благослава
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
674
Оцени рецептата

450 г наденица от алигатор, натрошена, запържена и отцедена

450 г опашки от лангусти

450 г пушен колбас - нарязан

2 ч дългозърнест ориз

280 г консерва домати с чили

1 консерва лучена супа

1 консерва говежди бульон

1 връзка зелен лук - нарязан

450 г гъби - нарязани на парчета

10 мл чесън - счукан

2 дафинови листа

1 с.л. креолска подправка

1 с.л. черен пипер

113 г масло или маргарин

 

Смесете наденицата от алигатор с останалите съставки. Поставя се в покрита тава или тиган и се пече в предварително загрята на 180С фурна за 1 час. След 30 минути, разбъркайте добре и продължете готвенето. Оставете да изстине, непокрито, в продължение на няколко минути и сервирайте.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта