Регистрация

Джамбалая с наденица

Автор:
Надежда
|
Дата:
20 Sep
|
Видяна:
957
Оцени рецептата

Необходими продукти:

900 г наденица, нарязана на тънки филийки

450 г пилешко месо

1 1/2 глави лук

1 чушка

4 скилидки чесън

5 ч вода

3 ч.л. сол

1/2 ч.л. лют червен пипер

3 дафинови лист

170 г доматено пюре

450 г скариди, обелени

3 ч ориз

 

Начин на приготвяне:

Запържете наденицата, пилешкото, лука, чушката и чесъна, докато наденицата и пилешкото се зачервят. Добавя се вода, сол, лют червен пипер, дафинов лист и доматено пюре. Оставете да заври с капак. Когато водата заври добавете скаридите и суровия ориз. Разбъркайте и намалете огъня. Оставете да къкри, като се разбърква на всеки пет минути, докато оризът се свари.





Виж още от категория "Ориз"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта