Регистрация

Глазирано печено свинско филе

Автор:
roni
|
Дата:
22 Nov
|
Видяна:
966
Оцени рецептата

1 пържола свинско филе

1 скилидка чесън, нарязана на 4

1 ч.л. сол

1 с.л. портокалов мармалад

1 ч.л. горчица

1/2 ч.л. сушена мащерка

 

Направете четири прореза в мазнината на месото с върха на остър нож и поставете по парче чесън във всеки прорез. Поръсете със сол. Смесете мармалада, горчицата и мащерката и намажете месото с тази смес. Поставете в торбичка за печене. Завържете хлабаво торбичката. Изпечете до готовност на месото. Оставете да престои 10 мин. Поднесете, заедно със соковете.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта