Регистрация

Бърз киш с яйца, кайма и шунка

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
915
Оцени рецептата

3 големи яйца

225 г свинска или телешка кайма

8 ленти бекон, запържен и натрошен

113 г сварена нарязана шунка

1 чаша настърган чедър

Сол и черен пипер на вкус

2 неопечени блата за пай - (23 см)

 

Загрейте фурната до 180 градуса. Разбийте яйцата в купа. Добавете останалите съставки. Разбърква се. Изсипва се в блата за пай. Пече се около 25 до 30 минути, докато кората е златисто кафява.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта