Регистрация

Барбекю ребърца

Автор:
мариана иванова
|
Дата:
06 Feb
|
Видяна:
637
Оцени рецептата

1,5 кг свински ребра, почистени от мазнината

2 с.л. универсална подправка за месо

Барбекю сос

 

Поръсете месото с подправката от всички страни и мариновайте за 1 час до една нощ. Запалете барбекюто. Оставете огъня да угасне и да се получи жарава. Печете ребърцата за около 3 часа на 110С. Намажете с барбекю сос през последните 20 мин. от готвенето.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта