Българска кухня
Още българска кухня кулинарни рецепти
ПОПУЛЯРНИ ТОЗИ МЕСЕЦ
НОВИ РЕЦЕПТИ
Яхния зелен фасул в сгъстен доматен сос с брашно, моркови и лук. виж още »
Задушено свинско с кисело зеле, пикантен нюанс и опушен дъх. виж още »
Увити пържоли в кисело зеле с пушено сирене и мариновани гъби. виж още »
Български рибник със скумрия и ориз. виж още »
Сарми от прясно зеле с плънка от телешка кайма с ориз, които можете да поднесете с подкиселен бял сос. виж още »
Баклава с бити яйца и орехи. виж още »
Традиционна капама със свинско, наденица, телешко, пилешко, сланина, кисело зеле, ориз и добавка от цвекло по желание. виж още »
Чушки със запръжка от боб, лук и картофи за пости или Бъдни вечер. виж още »
Лозови сармички за пости или Бъдни вечер. виж още »
Печени рендосани картофи с яйца, кашкавал и зеленчуци. Картофена мусака без месо. виж още »
Традиционен български бъдник - домашен хляб за Бъдни вечер със суха мая и сода. виж още »
Постни малки зелеви сармички с плънка от ориз без пържене. виж още »
Огретен с кисело зеле в сметана с кашкавал, картофи и праз лук. виж още »
Мусака с ориз и месо, със заливка от прясно мляко и кашкавал. виж още »
Свинско с картофи и домати, задушено на котлон и запечено на фурна с аромат на балкански подправки. виж още »