Регистрация

Херинга със сос от копър

Автор:
петя добрева
|
Дата:
24 Feb
|
Видяна:
650
Оцени рецептата

1 херинга, филе, нарязана диагонално на 2 см парчета

1/3 ч винен оцет

1/2 ч зехтин

900 г захар

2 ч.л. сушен копър нарязан или

2 с.л. пресен копър, нарязан фино

 

Смесете всичко, с изключение на рибата. Поставете рибата в дълбока чиния и изсипете сместа отгоре. Охладете в продължение на 4-6 часа.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта