Регистрация

Херинга с горчица

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
24 Feb
|
Видяна:
759
Оцени рецептата

450 г херинга, без кожа и кости

3 с.л. горчица

3 ч.л. каперси

6 с.л. зехтин

4 с.л. заквасена сметана

1/4 ч.л. черен пипер, прясно смлян

 

Нарежете херингата на 3 см парчета и заделете. Смесете останалите съставки с изключение на 1 ч.л. каперси за гарнитура. Поставете херингата в дълбока чиния и се покрива със сместа. Покрийте и се съхранява в хладилник за 4-6 часа. Поръсете с останалите каперси и поднесете.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта