Регистрация

Филе от треска с пармезан

Автор:
yordanka
|
Дата:
10 Jan
|
Видяна:
853
Оцени рецептата

450 г филе от треска

1 с.л. олио

1 ч нарязан лук

3 ч нарязани тиквички

1 ч зелена чушка, нарязана на филийки

3/4 ч нарязани домати

3 с.л. сухо шери (по желание)

1 с.л. лимонов сок

1/2 ч.л. сол

1/2 ч.л. босилек

1/4 ч.л. пипер

2 капки лют сос

1/4 ч пармезан

 

Поставете филетата на един слой в намаслена квадратна тавичка. Запържете леко лука, тиквичките и зелената чушка в олиото почти до омекване и изсипете върху филетата. Покрийте с домати. Смесете шерито, лимоновия сок, солта, босилека, черния пипер и лютия сос; залейте филетата. Печете непокрито на 180С за 25-30 минути. Извадете риба и зеленчуците и поръсете с пармезан.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта