Регистрация

Филе от бяла риба с чесън

Автор:
violeta
|
Дата:
22 Dec
|
Видяна:
755
Оцени рецептата

450 г филе от бяла риба

Направете паста от:

2 с.л. лимонов сок

2 скилидки чесън - счукан

3 с.л. соево олио

2 с.л. бяло вино

Щипка прясно нарязан босилек

 

Поставете филето с кожата надолу върху скарата. Намажете с чесновата паста. Поръсете с червен пипер. Изпечете от едната страна за 10 минути на всеки 2-3 см дебелина. Гарнирайте с лимонови резени, нарязан магданоз или нарязан зелен лук.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта