Регистрация

Фарширована риба със зеленчуци

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
13 Jun
|
Видяна:
978
Оцени рецептата

1 голям буркан фарширована риба

1 глава цвекло

1 връзка моркови

2 големи глави лук

Пипер

Сол на вкус

 

Нарежете морковите, цвеклото и лука. Подредете на слоеве в тенджера цвеклото, филийките риба, лука, морковите и подправките. Изсипете течността от буркана върху рибата и след това оставете да заври. Намалете котлона и оставете да къкри за около 45 минути. Охладете, извадете от течността и сервирайте.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта