Регистрация

Треска с грейпфрут и авокадо

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
18 Apr
|
Видяна:
724
Оцени рецептата

6 филета от треска

Зехтин или масло

2 с.л. нарязан лук шалот

1 ч сок от грейпфрут

Сол и черен пипер на вкус

1 авокадо, нарязано на филийки

2 грейпфрута, нарязани на парчета

 

Изплакнете филетата във вода; подсушете. Поставете зехтина или маслото в тиган. Добавете лука и запържете 30 сек. Добавете рибата и гответе 3 минути от всяка страна или докато се люспи лесно с вилица. Прехвърлете в топла чиния. Деглазирайте тигана със сок от грейпфрут. Добавете парчетата грейпфрут и филийките авокадо в тигана. Залейте рибата точно преди сервиране.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта