Сьомга със сос с краставици
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч консерва червена сьомга (425 г)
1/2 ч меко настъргано сирене чедър
1 яйце, разбито
1 с.л. ситно нарязана зелена чушка
1 с.л. ситно нарязан лук
1/2 чаена чаша заквасена сметана
1/4 ч мляко
1/2 ч галета
1/2 с.л. масло, разтопено
1/2 с.л. пресен лимонов сок
1/8 ч.л. готов микс от подправки
щипка креолска подправка
1/8 ч.л. пастет от хрян
1/2 ч.л. сол
За соса:
1 ч сметана
1/2 ч краставици, почистени от семената и нарязани, отцедени
2 ч див лук, ситно нарязан
3/4 ч.л. сушен копър
Сол и прясно смлян бял пипер на вкус
Загрейте фурната до 180 градуса. Смесете всички съставки и сложете в намазана с масло тавичка. Поръсва се с малко допълнително галета и се пече в продължение на 50 минути.
Поднесете със сос от краставици.
На соса:
Смесете всички сос съставка и оставете в хладилника до сервиране.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ