Регистрация

Сьомга със сос с краставици

Автор:
desislavva
|
Дата:
31 Mar
|
Видяна:
667
Оцени рецептата

1 ч консерва червена сьомга (425 г)

1/2 ч меко настъргано сирене чедър

1 яйце, разбито

1 с.л. ситно нарязана зелена чушка

1 с.л. ситно нарязан лук

1/2 чаена чаша заквасена сметана

1/4 ч мляко

1/2 ч галета

1/2 с.л. масло, разтопено

1/2 с.л. пресен лимонов сок

1/8 ч.л. готов микс от подправки

щипка креолска подправка

1/8 ч.л. пастет от хрян

1/2 ч.л. сол

За соса:

1 ч сметана

1/2 ч краставици, почистени от семената и нарязани, отцедени

2 ч див лук, ситно нарязан

3/4 ч.л. сушен копър

Сол и прясно смлян бял пипер на вкус

 

Загрейте фурната до 180 градуса. Смесете всички съставки и сложете в намазана с масло тавичка. Поръсва се с малко допълнително галета и се пече в продължение на 50 минути.

Поднесете със сос от краставици.

На соса:

Смесете всички сос съставка и оставете в хладилника до сервиране.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта