Регистрация

Сьомга с броколи

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
05 Feb
|
Видяна:
811
Оцени рецептата

418 г консерва сьомга

430 г замразени броколи, сварени и отцедени

150 мл сухо бяло вино

2 с.л. фино нарязан магданоз

15 г царевично брашно

175 г сирене Грюер, нарязано на тънки филийки

 

Загрейте фурната до 190 градуса. Отцедете сьомгата и добавете до 150 мл вода към сока. Натрошете сьомгата на големи парчета и подредете с броколите в огнеупорен съд. Поставете рибния бульон, виното, магданоза и царевичното брашно в тенджера и разбъркайте, докато сместа е гладка. Внимателно се нагрява, като се разбърква през цялото време, докато сосът се сгъсти. Изсипете върху сьомгата и броколите. Подредете резените сирене отгоре и печете в продължение на 20 минути или докато сиренето се разтопи. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта