Регистрация

Скариди със соеви кълнове

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
14 Oct
|
Видяна:
680
Оцени рецептата

225 г скариди, обелени и почистени

1 средно голяма глава лук, нарязан на тънки филийки

4 ч соеви кълнове

3 с.л. зехтин

1 с.л. соев сос

2 с.л. вода

 

1. Пригответе скаридите и лука.

2. Сгорещете олио в тиган, докато започне да пуши. Запържете, като разбърквате скаридите и лука в продължение на 3 минути. Добавете солта, кълновете, соевия сос и 2 супени лъжици вода в тигана. Разбъркайте съставките добре, покрийте тигана и гответе пет минути, като вдигате капака, за да разбъркате съставките 2 или 3 пъти. Когато всичко се сготви, поднесете.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта