Регистрация

Скариди с пармезан и салатен дресинг

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
16 Oct
|
Видяна:
776
Оцени рецептата

6 с.л. салатен дресинг

2 с.л. настърган пармезан

680 г големи скариди - белени и почистени

ориз или тънки спагети - за сервиране

зелени зеленчуци, по избор

 

Комбинирайте дресинга и сиренето. Разбъркайте скаридите с тази марината, покрийте и се съхранява в хладилник в продължение на най-малко 1 час. Извадете скаридите от маринатата и изпечете на скарата на силен огън за 1-2 минути от всяка страна, като намажете с допълнително марината при обръщане. Печете, докато скаридите са твърди и непрозрачни. Сервира се с ориз или спагети и зелени зеленчуци.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта