Риба треска в пикантен сос
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
4 филета прясна треска, нарязани диагонално на четири парчета
1 белтък, леко разбит
2 с.л. царевично нишесте
2 ч олио за пържене
1 скилидка чесън, ситно нарязан
1/2 стрък праз, наситнен
7 стръка див лук, нарязан на парчета от по 3 см
1 питка тофу, отцедено и нарязано на кубчета
2 с.л. фъстъчено олио
2 кг телешка кайма
2 с.л. соев сос
2 ч бульон
2 с.л. оризов оцет
1 с.л. царевично нишесте, разтворено в
2 с.л. вода
1/2 ч.л. чили на прах
2 ч.л. сусамово олио
Потопете рибата в белтък и след това покрийте с царевично нишесте. Запържете леко в олиото на 150С. Загрейте тиган. Добавете фъстъченото олио и запържете месото, като разбърквате, докато се сготви напълно. Добавете 1 с.л. соев сос. Разбъркайте и добавете топлия бульон. Добавете пържената треска, след това оризовото вино и останалия соев сос. Гответе в продължение на 5 - 6 минути. Добавете тофуто и гответе 3-4 мин. Добавете царевично нишесте. Добавете чилито на прах, лука и няколко капки сусамово олио.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ