Регистрация

Риба тон със сос Бешамел

Автор:
Наталия
|
Дата:
30 Oct
|
Видяна:
802
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1/4 ч масло или маргарин

1/4 чаша брашно

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

2 ч мляко

1 ч отцедена риба тон

 

Начин на приготвяне:

За да направите бял сос; разтопете маслото, смесете с брашното, солта и черния пипер. Разбийте до гладкост. Постепенно добавете млякото и се загрява, като се разбърква непрекъснато. Загрейте докато сместа заври и се сгъсти. Добавете отцедената риба в соса. Разбърква се, докато се смесят хубаво и се сгорещи всичко. Сервира се върху картофено пюре, ориз, препечен хляб и т.н., със зеленчуци, ако желаете.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта