Регистрация

Риба в лют сос

Автор:
jordana
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
661
Оцени рецептата

4 с.л. масло, безсолно

1 ч.л. лют червен пипер

1 с.л. сос Табаско

1 ч.л. черен пипер, смлян

1 ч.л. бял пипер, смлян

1 ч.л. червен пипер

1 ч.л. риган

1/4 ч лук, наситнен

3 скилидки чесън, нарязан на тънки филийки

1 ч.л. орехи, нарязани фино

1/4 ч орехи, нарязани на филийки

2 ч.л. лимонов сок

2 рибни стека

 

Разтопете маслото в чугунен тиган, добавете лука, чесъна, пипера, червения пипер и нарязаните орехи. Гответе на умерен огън, докато лукът стане прозрачен. Добавете соса Табаско. Увеличете огъня, добавете филийките орехи и рибата, нарязана на парчета с дебелина около 2,5 см. Гответе на силен огън за 4-5 минути от всяка страна. Намажете суровата страна със сос преди да обърнете. Добавете лимоновия сок и ригана след като обърнете.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта