Регистрация

Рачешко с каперси

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
20 Feb
|
Видяна:
672
Оцени рецептата

450 г рачешко месо

1/8 ч.л. пипер

1 с.л. каперси

1/2 ч.л. сол

1/2 ч майонеза

Галета

Червен пипер

 

Внимателно смесете продуктите и изсипете в индивидуални купички. Поръсете леко с червен пипер. Пече се на 180 градуса в продължение на 25 минути.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта