Регистрация

Рачешко с грах

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
20 Jun
|
Видяна:
619
Оцени рецептата

2 с.л. олио

450 г прясно рачешко месо, нарязано на кубчета

2 скилидки чесън, счукан

225 г шушулки грах

1 консерва (225 г) водни кестени или

1 ч джикама, нарязана на кубчета от по 1 см

1/4 ч бяло вино

1 с.л. соев сос

1 ч.л. арарут

1/4 ч вода

4 ч ориз, сварен

 

Загрейте мазнината. Добавете рачешкото и гответе, като се разбърква 2 минути. Добавете чесъна, граха и водните кестени; оставете да къкри 5 минути. Смесете виното, соевия сос, арарута и водата, докато арарутът се разтвори. Изсипете сместа при рачешкото и варете още 2 мин. Сервирайте веднага върху горещия ориз.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта