Пълнена сьомга с хайвер
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 филе сьомга - около 170 г
3 с.л. хайвер
1 с.л. див лук, нарязан ситно
1 ч бяло вино
2 с.л. лук шалот, пюриран
1 дафинов лист
Измийте и поръсете сьомгата със сол и черен пипер. Добавете хайвера вътре в сьомгата, след това поръсете с див лук. Затворете рибата. Загрейте бялото вино в голяма тава. Добавете лука шалот и дафиновия лист. Поставете рибата в тавата и се пече на 180-200С във фурната за 20 минути. Когато рибата се сготви, извадете от съда и отстранете кожата; заделете на топло място. Загрейте соковете от тавата в тенджера за няколко минути. Прецедете соса в чиста тенджера.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ