Регистрация

Пуешка касерола

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
660
Оцени рецептата

3 ч сварено пуешко месо, нарязано на кубчета

2 твърдо сварени яйца, нарязани

1 консерва нарязани гъби, отцедени (115 г)

3/4 ч кубчета целина

1/2 ч бланширани бадеми

1 с.л. нарязан лук

1 кутия крем-супа от пиле - 300 г

3/4 ч майонеза

Китайски спагети или

натрошен картофен чипс

 

Смесете първите шест съставки заедно. Прибавете супата при майонезата и разбъркайте. Смесете с пуешката смес. Изсипете 2-литрова йенска тенджера. Поръсете със спагетите или натрошения чипс. Печете на 180С в продължение на 30 минути или до златисто кафяво.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта