Регистрация

Пилешка касерола с гъби

Автор:
Невена Тодорова
|
Дата:
11 Apr
|
Видяна:
1488
Оцени рецептата

1 с.л. масло или маргарин

113 г пресни гъби, тънко нарязани

3 ч сварено пилешко месо, нарязано на кубчета

2 ч галета

1 ч мляко

1 ч кондензиран пилешки бульон

1/4 ч ситно нарязана чушка

2 яйца, леко разбити

2 с.л. накълцан лук

3/4 ч.л. сол

1/2 ч.л. пипер

1/8 ч.л. изсушени листа от мащерка

 

1. В дълбок съд, подходящ за микровълновата фурна, сложете маслото и го разтопете за 30 секунди.

2. Добавете гъбите и гответе, непокрити, в микровълновата фурна за 1 1/2 минути или докато омекнат.

3. Добавете останалите съставки и разбъркайте, за да се смесят добре.

4. Гответе, непокрити, в микровълновата фурна от 10 до 12 минути, като разбърквате от време на време.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта