Регистрация

Касерола с начос

Автор:
alexander
|
Дата:
31 Jan
|
Видяна:
1364
Оцени рецептата

450 г говежда кайма

1 голяма глава лук, нарязан на кубчета

1 консерва 450 г боб

1 консерва от 115 г зелени люти чушки, отцедени

1 ч настърган чедър

1 1/2 ч настъргано сирене

1 ч тако сос

1/4 ч нарязан зелен лук

1 консерва от 115 г маслини, отцедени

1 авокадо, намачкано

1 ч заквасена сметана

Тортила чипс

 

Запържете каймата в тиган. Добавете лука и гответе, докато стане прозрачен. Поръсете със сол и пипер на вкус. Сложете боба на равномерен слой по дъното на правоъгълна тавичка и покрийте с каймата. Поръсете с люти чушки, след това със сирената и накрая с тако сос. Пече се на 200 градуса в продължение на 20 минути. Извадете от фурната и се поръсва със зелен лук и маслини. Сложете намачканото авокадо в средата и покрийте със сметана. Поднесете с чипс.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта