Касерола с начос
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
450 г говежда кайма
1 голяма глава лук, нарязан на кубчета
1 консерва 450 г боб
1 консерва от 115 г зелени люти чушки, отцедени
1 ч настърган чедър
1 1/2 ч настъргано сирене
1 ч тако сос
1/4 ч нарязан зелен лук
1 консерва от 115 г маслини, отцедени
1 авокадо, намачкано
1 ч заквасена сметана
Тортила чипс
Запържете каймата в тиган. Добавете лука и гответе, докато стане прозрачен. Поръсете със сол и пипер на вкус. Сложете боба на равномерен слой по дъното на правоъгълна тавичка и покрийте с каймата. Поръсете с люти чушки, след това със сирената и накрая с тако сос. Пече се на 200 градуса в продължение на 20 минути. Извадете от фурната и се поръсва със зелен лук и маслини. Сложете намачканото авокадо в средата и покрийте със сметана. Поднесете с чипс.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ