Регистрация

Печена сьомга

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
20 Nov
|
Видяна:
738
Оцени рецептата

Необходими продукти:

450 г филета сьомга

1 ч.л. сушен риган

2 скилидки чесън, счукан

Черен пипер (на вкус)

1 домат, тънко нарязан на филийки

1 глава лук, нарязан на тънки филийки

2 с.л. магданоз, пресен, нарязан

1/4 ч галета

1 с.л. растително масло

 

Начин на приготвяне:

Намажете тавичка за печене с малко мазнина. Сложете рибата в тавичката и се поръсва с риган, чесън и черен пипер. Подредете филийките домат, лук и магданоз отгоре. Смесете галетата и зехтина и полейте рибата. Печете на 225 градуса за 8 - 10 минути или докато рибата се люспи лесно с вилица.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта