Регистрация

Печена лимонова риба треска

Автор:
светли
|
Дата:
20 Nov
|
Видяна:
657
Оцени рецептата

900 г филе риба треска

1 ч галета

1/4 ч масло или маргарин, разтопено

2 с.л. магданоз, сушен, натрошен

2 ч.л. настъргана лимонова кора

1/2 ч.л. чесън на прах

 

Нарежете рибата на порции. Поставете в намазана с масло тавичка за печене. Смесете останалите съставки. Поръсете върху рибата. Печете на 180С в продължение на 25 минути или докато риба се люспи лесно с вилица.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта