Регистрация

Морска супа

Автор:
lubo
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
744
Оцени рецептата

115 г бекон, нарязан на малки парченца

1 ч.л. червен пипер

1/2 ч нарязан лук

1 ч картоф, нарязан на кубчета

180 г нарязани миди от консерва, неотцедени

1/4 ч бяло вино

1 ч рачешки рулца

1 ч скариди

1 ч скалопини, разполовени

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. пипер

1 дафинов лист

1/2 ч.л. мащерка

2 1/2 ч мляко

1/2 ч картофено пюре на прах за сгъстяване

 

Запържете бекона с червения пипер, лука и картофите, докато картофите и лукът омекнат, а беконът се сготви. Добавете мидите, виното, рачешките рулца, скаридите, мидите и други морски дарове по желание или дори риба. Подправете със сол, пипер, дафинов лист и мащерка. Прибавете млякото и се загрява на слаб огън, като се разбърква непрекъснато. Не трябва да завира. Когато морските дарове и рибата се сгорещят напълно, сгъстете супата с картофеното пюре. Премахнете дафиновия лист и поднесете.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта