Регистрация

Миди с хайвер от херинга

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
24 Aug
|
Видяна:
1127
Оцени рецептата

85 г сварени миди

30 г целина

30 г моркови

30 г галета

4 жълтъка

55 г хайвер от херинга

Щипка смесени билки

Щипка копър

Щипка счукан чесън

Бренди и сметана на вкус

Подправки

 

Нарежете ситно мидите, зеленчуците и хайвера от херинга. Добавете билките, подправките и галетата. Смесват се добре с жълтъците, брендито и сметаната. Гответе в продължение на 1/2 час при 180С във фурната. Поднесете с препечен хляб.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта