Регистрация

Мексиканска касерола

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
10 Feb
|
Видяна:
1164
Оцени рецептата

900 г телешка кайма

1 голяма глава лук, нарязан

1 консерва (340 г) царевица

1/2 ч.л. сол

2 яйца, разбити

1/3 ч зехтин

1 пакет от 225 г чедър

4 люти чушки

1 ч царевично брашно

1 ч.л. сода

1 ч мътеница

 

Запържете каймата, кука, чушките и сиренето. Пресейте царевичното брашно, солта и содата заедно. Комбинирайте пресятата смес с разбитите яйца, мътеницата, зехтина и царевицата. Изсипете половината от сместа в дълбок тиган или тенджера, намазана с мазнина. Добавете месната смес отгоре и покрийте с останалата половинка брашнена смес. Пече се на 180 градуса в продължение на 45 минути. 





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта