Регистрация

Мариновани скариди на шиш

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
10 Jul
|
Видяна:
789
Оцени рецептата

скариди

226 г пикантетн сос

226 г италиански салатен дресинг

Броколи

Чери домати

 

Сварете обелените и почистени скариди във вряща вода само колкото да порозовеят. Отцедете и поставете в купа. Изсипете пикантния сос и италианския дресинг върху горещите скариди; смесват се добре. Покрийте и оставете в хладилника за поне 2 или до 24 часа, като се разбърква от време на време. В друга купа, поставете охладени бланширани розички броколи и сурови чери домати в равни части пикантен сос и италиански дресинг, като се разбърква от време на време. Точно преди сервиране, отцедете и подредете скариди, розички броколи и домати на къси, тънки шишчета или дълги коктейлни пръчици. Подредете върху чиния, застлана с маруля.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта