Регистрация

Маринована херинга в сметана

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
07 Dec
|
Видяна:
1079
Оцени рецептата

6 мариновани херинги, отцедени

1 голяма глава лук, ситно нарязан

1 скилидка чесън, счукан

6 твърдо сварени яйца, ситно нарязан

1 ябълка, почистена от сърцевината и нарязана

1 ч.л. лимонов сок

1 ч заквасена сметана

1/4 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

2 с.л. копър или магданоз (пресен), нарязан

 

Нарежете хeрингата на малки кубчета. Смесете с лука, яйцата, ябълката и лимоновия сок. Смесете заквасената сметана, чесъна, солта и черния пипер; добавете ги към херинговата смес и разбъркайте добре. Поръсете с копър или магданоз. Сервирайте с ръжен хляб.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта