Регистрация

Лесна риба

Автор:
Lora Traykova
|
Дата:
31 Oct
|
Видяна:
516
Оцени рецептата

680 г филе снапер

Сол

Пипер

брашно

2 с.л. зехтин

4 с.л. масло, по желание

Сокът на 1 лимон (по желание)

 

Поръсете филето със сол и пипер. Оваляйте в брашно, притиснете хубаво и изтръскайте излишното. Загрейте 2 супени лъжици масло в широк тиган и запържете рибата на средно-висока температура в продължение на 3-4 минути, докато покафенее. Обърнете и гответе още 3-4 мин. Извадете месото от тигана и заделете на топло. Добавете масло и се загрява, докато стане с наситен кафяв цвят. Отстранете от огъня и добавете сока на един лимон. Изсипете върху рибата и поднесете.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта