Регистрация

Лангуста соте

Автор:
elenkova
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
524
Оцени рецептата

2 с.л. олио

2 супени лъжици лук - наситнен

1 супена лъжица сладка чушка - наситнена

1 супена лъжица целина - наситнена

1 голяма гъба - нарязана

1/2 чаена лъжичка сол

1/4 чаена лъжичка сос Табаско

56 г нарязана пушена наденица

1 ч.л. чесън - нарязан

85 г опашки от лангусти

2 супени лъжици бульон от скариди

1 супена лъжица бяло вино

1 супена лъжица пресен лук - нарязан

1 с.л. магданоз - нарязан

1 с.л. масло

 

Сгорещете олиото на силен огън в тиган. Сотирайте следващите седем съставки, докато леко покафенеят. Добавете следващите четири съставки, гответе, докато течността почти се редуцира. Добавете зеления лук, магданоза и маслото. Загрява се докато маслото се разтопи. Сервирайте върху подправен ориз или паста с масло.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта