Регистрация

Касерола със сирене и рачешко месо

Автор:
marto
|
Дата:
25 May
|
Видяна:
662
Оцени рецептата

480 г сирене, нарязано на кубчета

8 филийки хляб, без кората, нарязан на кубчета

5 яйца

450 мл мляко

1/2 ч разтопено масло

1 консерва замразено рачешко месо

 

Подредете на слоеве сиренето, хляба и рачешкото, на два пъти, в намаслена йенска тенджера. Разбийте яйцата, млякото и разтопеното масло и се изсипва върху напластената смес. Пече се на водна баня на 180С за 1 до 1 1/2 часа.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта