Регистрация

Касерола със зелен фасул

Автор:
пеева
|
Дата:
09 Oct
|
Видяна:
1158
Оцени рецептата

1 консерва (300 г) крем супа от гъби

1/2 чаша мляко

1 ч.л. соев сос - по желание

щипка пипер

4 ч сварен зелен фасул

1 1/3 ч запържен лук

 

1. Разбъркайте супата с млякото, соевия сос, пипера, фасула и 2/3 чаша лук.

2. Печете на 180С в продължение на 25 минути или докато се сгорещи хубаво.

3. Разбъркайте. Поръсете 2/3 чаша лук върху сместа с боб. Пече се в продължение на 5 минути или лукът е златисто кафяв.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта