Регистрация

Касерола с кисело зеле

Автор:
Весела Лилкова
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
890
Оцени рецептата

450 г италиански колбас, нарязан на парчета от по 2,5 см

1 голяма глава лук, нарязан

2 ябълки; обелените и нарязани на четвъртинки

1 консерва кисело зеле, 800 г; неотцедена

1 ч вода

1/2 ч кафява захар;

2 ч.л. семена кимион

 

Запържете наденицата и лука в тиган, докато наденицата покафенее, а лукът омекне; отцедете. Прибавете ябълките, киселото зеле, водата, кафявата захар и кимиона. Прехвърля се в дълбок съд за печене. Покрийте и печете в продължение на 1 час на 180С. Украсете с магданоз, ако желаете.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта