Регистрация

Касерола с кестени и гъби

Автор:
Рая Пешева
|
Дата:
20 Jul
|
Видяна:
641
Оцени рецептата

2 ч нарязани кестени

450 г пресни гъби

1 ч.л. зеленчуков бульон на прах

1 консерва гъбена супа

2 1/2 ч течна сметана

1 бучка масло

4 с.л. брашно

1/2 ч.л. сол

1/2 ч.л. бял пипер

340 г чедър

 

Направете бял сос с маслото, брашното и сметаната. Добавете солта, черния пипер и бульона, разтворен в малко топла вода. Добавете гъбената супа. Запържете гъбите в малко масло и добавете кестените. Поставете в намазана с масло касерола и покрийте с чедъра. Поставя се на 180С във фурната и се пече в продължение на 20-30 минути, докато сиренето се разтопи и ястието заври. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта