Регистрация

Касерола с див ориз

Автор:
alexander
|
Дата:
15 Sep
|
Видяна:
984
Оцени рецептата

1 ч див ориз

450 г пресни гъби, нарязани на филийки

1 ч фино нарязан лук

3 ч зеленчуков бульон

3 скилидки чесън, счукан

 

Изплакнете дивия ориз. Смесете го с гъбите, лука и чесъна в трилитрова йенска тенджера. Изсипете бульона отгоре, покрийте с капак, и се пече на 180 градуса за около 1 1/2 часа.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта