Регистрация

Касерола с говеждо и царевица

Автор:
roni
|
Дата:
23 Mar
|
Видяна:
820
Оцени рецептата

4 с.л. масло

500 г говеждо печено

1 скилидка чесън

2 глави лук

2 ч.л. червен пипер, лют

1 чушка, червена

1 чушка, зелена

250 г моркови

1 стрък праз

1800 мл бульон, бистър

2 ч ориз

2 консерви царевица

1/2 ч.л. сол

1 ч.л. пипер

1 връзка магданоз, нарязан

 

1. Оставете маслото да се сгорещи в голяма тенджера, нарежете месото на кубчета и запържете до кафяво в маслото за около 20 минути.

2. Междувременно, обелете лука и чесъна и ги нарежете ситно.

3. Почистете праза, морковите и чушките и ги нарежете на малки кубчета.

4. Добавете зеленчуците при месото и сотирайте за кратко и налейте бульона. Оставете да заври, добавете ориза и оставете да къкри 20 минути.

5. Добавете царевицата и оставете да къкри още 10 минути. Подправете на вкус и добавете магданоза. Поднесете с хляб.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта