Касерола с говеждо и царевица
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
4 с.л. масло
500 г говеждо печено
1 скилидка чесън
2 глави лук
2 ч.л. червен пипер, лют
1 чушка, червена
1 чушка, зелена
250 г моркови
1 стрък праз
1800 мл бульон, бистър
2 ч ориз
2 консерви царевица
1/2 ч.л. сол
1 ч.л. пипер
1 връзка магданоз, нарязан
1. Оставете маслото да се сгорещи в голяма тенджера, нарежете месото на кубчета и запържете до кафяво в маслото за около 20 минути.
2. Междувременно, обелете лука и чесъна и ги нарежете ситно.
3. Почистете праза, морковите и чушките и ги нарежете на малки кубчета.
4. Добавете зеленчуците при месото и сотирайте за кратко и налейте бульона. Оставете да заври, добавете ориза и оставете да къкри 20 минути.
5. Добавете царевицата и оставете да къкри още 10 минути. Подправете на вкус и добавете магданоза. Поднесете с хляб.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ