Регистрация

Касерола Пени

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
30 Mar
|
Видяна:
854
Оцени рецептата

1,25 кг червени картофи - нарязани на кубчета

10 кренвирша (450 г), нарязани

2 супени лъжици нарязан на кубчета лук

1 чаша замразен грах - размразен

1 консерва кондензирана крем-супа от гъби - неразредена

3 супени лъжици масло или маргарин - разтопен

1 супена лъжица горчица

1/8 ч.л. черен пипер

 

В тенджера, сварете картофите във вряща подсолена вода, докато омекнат; отцедете. В намазана с масло касерола, смесете картофите, кренвиршите, лука и граха. Смесете супата, маслото, горчицата и черния пипер и внимателно прибавете в картофената смес. Печете, непокрито на 180ºС в продължение на 25 минути или докато се стопли хубаво. За 6-8 порции.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта