Гъста супа от рачешко месо
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
2 с.л. масло
1 ч.л. лук, ситно нарязан
1 с.л. магданоз, ситно нарязан
1 1/2 ч рачешко месо, нарязано
2 с.л. брашно
2 ч пилешки бульон
2 ч сметана, лека
Щипка лют червен пипер
Сол
В тенджера се разтапя маслото. Добавете лука и гответе на бавен огън до златисто. Добавете рачешкото и магданоза и гответе на слаб огън, като разбърквате непрекъснато (около 4 минути). Добавете брашното, разбъркайте добре и гответе в продължение на 3 минути. Прибавете пилешкия бульон и оставете да къкри леко в продължение на 20 минути. Съдът трябва да е частично покрит. Добавете сметаната и лютия червен пипер. Сгорещете и добавете сол на вкус.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ