Регистрация

Бърза касерола с риба тон

Автор:
мариана иванова
|
Дата:
20 Jul
|
Видяна:
820
Оцени рецептата

Необходими продукти:

115 г спагети

3 ч вода, кипяща

1 консерва крем-супа от гъби

1/3 чаша мляко

200 г риба тон, отцедена, натрошена

1 ч грах, сварен

Галета, смесена с масло

 

Начин на приготвяне:

Сварете спагетите във вряща подсолена вода за 2 минути. Покрийте с капак, тенджерата се сваля от огъня и се оставя да престои покрито за 10 мин. Междувременно, комбинирайте гъбената супа, млякото, рибата тон и граха. Изплакнете спагетите с топла вода и отцедете хубаво. Смесете ги със сместа с риба тон и изсипете в намаслена касерола. Поръсете с галетата. Пече се на 180 градуса в продължение на 30 минути.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта