Регистрация

Тетрацини с морски дарове

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
24 Feb
|
Видяна:
743
Оцени рецептата

3 с.л. фино нарязан лук

2 с.л. масло или маргарин

300 г консерва крем-супа от гъби

1/2 ч вода

1 ч макарони, сварени и отцедени

1/4 ч настърган пармезан

1 ч риба тон, скариди или раци, натрошени и отцедени

1/3 ч зрели маслини, без костилка, нарязани на филийки

2 ч.л. лимонов сок

1/8 ч.л. сушени листа мащерка

1/8 ч.л. сушени листа риган

1/4 ч настърган пармезан

 

1. В топлоустойчив, неметален съд за готвене, сложете 2 с.л. масло.

2. Сгорещете, непокрито, в микровълновата фурна за 30 сек.

3. Добавете лука в разтопеното масло и се загрява, непокрито в микровълновата фурна за 2 минути или докато лукът омекне. 4. Добавете супата, водата и сварените макарони в лука. Разбъркайте много добре.

5. Добавете останалите съставки, с изключение на втората 1/4 чаша пармезан при макароните. Разбийте добре сместа. Поръсете останалия пармезан отгоре.

6. Сгорещете, непокрито, в микровълновата фурна за 10 минути.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта