Регистрация

Телешка касерола

Автор:
Юлия
|
Дата:
22 Dec
|
Видяна:
1234
Оцени рецептата

450 г телешка кайма

1 консерва царевица

1 ч лук, нарязан

1 консерва доматено пюре

1 консерва доматен сос

1 консерва червен боб

1 с.л. чили на прах

 

Запържете каймата и лука в тиган. Добавете останалите съставки и се разбърква много добре. Покрийте и задушете за около 35-45 мин. Подправете на вкус.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта