Регистрация

Скариди и миди с винен сос

Автор:
marcheva
|
Дата:
18 Apr
|
Видяна:
869
Оцени рецептата

1,3 кг средни скариди - почистени

1,3 кг миди

4 с.л. масло

1/2 ч царевично нишесте

4 - 6 чаши мляко - в зависимост от желаната консистенция

1 1/2 ч бяло вино

6 ч бял ориз - сварен

 

Сварете скаридите и мидите до готовност. Заделете. Бавно стопете маслото в тенджера и добавете царевичното нишесте, след това млякото, като се разбърква непрекъснато, добавете виното, скаридите и мидите. Поднесете върху ориз.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта