Регистрация

Севиче Акапулко

Автор:
светли
|
Дата:
25 Feb
|
Видяна:
861
Оцени рецептата

450 г калкан, филе, нарязано на около 2-3 см кубчета

1 глава лук, нарязан

2 домата, нарязани

1 авокадо, нарязано на кубчета

1 ч зелени маслини, малки

6 с.л. зехтин

2 с.л. магданоз, нарязан фино

1 ч лимонов сок

1 чили чушле, нарязано

1 с.л. кетчуп

1 с.л. бяло вино

2 люти чушлета, нарязани

60 г каперси

 

Мариновайте рибата в продължение на най-малко 6 часа (за предпочитане през нощта) в около 1/2 чаша лимонов сок. Изплакнете рибата в гевгир и оставете да изсъхне в продължение на 5 минути. Сложете я в голяма купа, заедно с останалия лимонов сок. Смесете останалите съставки. Добавете сол, пипер и риган на вкус. Разбъркайте хубаво. Поднесете с крекери.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта