Регистрация

Риба тон с къри гъбен сос

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
19 Nov
|
Видяна:
934
Оцени рецептата

1 глава лук, наситнен

1/4 ч маслен боб

3 консерви риба тон

1/2 чаша мляко

3 ч галета

2 яйца

1/4 ч.л. универсална подправка за пилешко

1/4 ч магданоз, нарязан

1/4 ч.л. сол

щипка индийско орехче

1 консерва крем-супа от гъби

3/4 ч.л. къри на прах

1/2 ч.л. червен пипер

2 пълнени маслини с чушка

 

Запържете лука в масло до златисто. Отцедете рибата тон. . Смесете лука, рибата тон, млякото, галетата, яйцата, подправката, магданоза, солта и индийското орехче. Оформете 6 кюфтенца в голяма плитка тавичка. Смесете 1/2 чаша мляко, супата, кърито на прах и червения пипер. Излейте около кюфтенцата. Покрийте всяко кюфтенце с парче маслина. Печете на 180°С в продължение на 35 - 45 минути.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта