Регистрация

Пържени калмари

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
10 Jun
|
Видяна:
645
Оцени рецептата

12 калмара, почистени и нарязани на шайби

Брашно за овалване

Олио за пържене

2 лимона

Сол (на вкус)

Пипер (на вкус)

 

Оваляйте калмарите в брашно и изтръскайте излишното. Внимателно изпържете в горещо олио до златисто кафяво. Подправят се с лимонов сок, сол и черен пипер.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта