Регистрация

Пълнени миди

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
17 Mar
|
Видяна:
533
Оцени рецептата

12 миди

1 ч лук, нарязан

115 г консерва гъби, отцедени

1/4 ч масло, разтопено

3 с.л. брашно

1 ч.л. сол

Черен пипер

2 с.л. масло, разтопено

1/2 ч галета

 

Извадете мидите и нарежете месото. Измийте черупките много добре. Запържете гъбите и лука, докато омекнат в масло. Добавете брашното и подправките и разбъркайте. Добавете нарязаните миди и варете, докато брашното се сгъсти, като се разбърква непрекъснато. Намаслете черупките и ги напълнете със сместа. Смесете маслото и галетата и поръсете плънката. Пече се в предварително загрята на 200С фурна за 10 минути.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта